Foto – Anda Krauze

Bezē ar vaniļas mērci un ogām 0

(4 personām)

Smilšu mīklu izklāj formā un cep +180 °C, kamēr gatava. Liek virsū ogas, saputotu olas baltumu un cep +180 °C 25 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu vaniļas mērci, olu dzeltenumus, cukuru, pienu, saldo krējumu, vaniļas pāksti un no tās izņemtās sēklas karsē ūdens peldē, cītīgi maisot, lai nebūtu kunkuļu, kamēr sabiezē. Pāksti izņem.

Uz šķīvja kārto bezē, uzlej vaniļas mērci, rotā ar svaigām ogām un piparmētru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ēdienu piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.