Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
30. septembris, 2014
Drukāt

Biezpiena pankūciņas ar āboliem smaržīgām brokastīm (2)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

1 kg ābolu
100 ml citronu sulas
250 g netrekna biezpiena
60 g mannas vai miltu
3 olas
4 ēdamkarotes cukura
Naža gals sāls
Augu eļļa cepšanai
Brūkleņu ievārījums

Pagatavošana

1. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež kubiņos. Astoņas ēdamkarotes sagriezto ābolu atliek malā.

2. Atlikušos ābolus sajauc ar citrona sulu un nelielu daudzumu ūdens (aptuveni 50 ml). Ābolus karsē uz lēnas uguns piecas līdz septiņas minūtes. Pirms sautēšanas beigām pievieno cukuru.

3. Sajauc biezpienu, olas, mannu vai miltus un sākumā neizmantotos ābolus. Mīklu atstāj istabas temperatūrā uz 15 minūtēm.

4. Uz pannas sakarsē eļļu. No mīklas izveido 12 pankūciņas un apcep no abām pusēm zeltaini brūnas.

5. Pasniedz ar ābolu masu un brūkleņu ievārījumu.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Sis pankukas ir garsigas tikai biezpienu vajag 500-600gr un tad ir idealas pankukas

  2. kg ābolu uz 250gr biezpiena???

Draugiem Facebook Twitter Google+