Mobilā versija
+3.1°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
2. maijs, 2013
Drukāt

Franču elegantie spēcinošie salāti

Foto no "Salātbāra" arhīvaFoto no "Salātbāra" arhīva

Sastāvdaļas: Salātu maisījums ar rukolu, grilēti kartupeļi, kaperi, sarkanie sīpoli, kūpināts lasis, olīvas, vārītas olas, sinepes, olīveļļa.

 

Kā gatavot?

Ar visu mizu izvārītus kartupeļus liek uz grila, apslaka ar olīveļļu, apziež ar sinepēm, viegli pārkaisa ar sāli, apcep. Salātus saplūkā, pievieno kaperus, sakapātus sīpolus, olīvas, visu sajauc ar olīveļļu. Kārto uz šķīvja, pievieno grilēto kartupeļu gabaliņus, pāri liek laša šķēlītes un olu ceturtdaļas.

 

Gatavoja “Salātbāra” pavāre Kristīne Valeiko

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+