Kūpinātas mājas desas. Zemnieku saimniecības “Kraujas” recepte 4
Ņem 2 kg liesas cūkgaļas un 200 g cūkas speķa, samaļ 2 reizes, ieber sāli, 8 g ķimeņu, 10 g piparu, 1 tējkaroti cukura.
Reklāma
Reklāma
Ja masa ļoti sausa, pielej ūdeni.
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
70
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Masu pamatīgi samīca, ļauj vienu nakti sālij izšķīst un vienmērīgi izdalīties. Nākamajā dienā pilda cūku zarnās. Ļauj pažūt, pakarot caurvējā. Pēc tam dūmo. Gatavas desas uzglabā vēsā vietā.