Foto – Aija Geida

Pikanta grūbu zupa ar kokosriekstu pienu 0

Sastāvdaļas
• 200 g grūbu
• 70 g ķirbja
• 2 burkāni
• 2 kartupeļi
• 200 g žāvētas vistas gaļas
• 200 ml kokosriekstu piena
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes kurkumas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes maltas paprikas
• šķipsniņa aso piparu
• ½ – ⅔ tējkarotes sāls
• pasniegšanai – zaļumi

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Grūbas izmērcē un izvāra mīkstas. Dārzeņus sagriež gabaliņos, vistas gaļu – strēmelēs. Pannā uzkarsē eļļu, ātri (30 sekundes) apcep garšvielas, pieliek dārzeņus un apcep. Katlā uzvāra litru ūdens, pieber apceptos dārzeņus un vāra, līdz tie mīksti. Pievieno grūbas, pielej kokosriekstu pienu, pieliek vistas gabaliņus, pieber sāli un uzvāra. Pasniedz ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.