Foto – Bonappetit.lv

Pikantais gulašs ar skābētiem kāpostiem, kartupeļiem un papriku 2

Sastāvdaļas:

1kg kartupeļu

500g skābēti kāposti

300g konservēti tomāti

2 paprikas

200ml dārzeņu buljons

1 sīpols

1 čili pipars

2 ķiploka daiviņas

1/2 tējk. ķimenes

3 lauru lapas

2 ēd.k. augu eļļa

2 tējk. malta paprika

sāls, pipari

Pagatavošana
Kāpostus sagriezt smalkāk. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt 1 ēd.k. eļļas un apcept sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot sasmalcinātus tomātus un sautēt 5 min. Pievienot kāpostus, buljonu, ķimenes, apmaisīt un sautēt zem vāka apm. 1 st.
Kartupeļus nomizot un sagriezt lielos gabalos. Papriku un čili piparu sagriezt uz pusēm, izņemt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkarsēt 1 ēd.k. eļļas un apcept kartupeļus. Pievienot čili piparu, paprikas pulveri un sautēt uz lēnas uguns 10 min apzsedzot ar vāku. Pievienot saldo papriku, lauru lapas un sautēt vel 5 min. Pannas saturu pārlikt katlā pie kāpostiem, apmaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus. Sautēt vēl minūtes 15-20, kamēr kartupeļi ir pilnībā gatavi. Izslēgt uguni un atstāt uz 1 stundu ievilkties.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.