Mobilā versija
-3.8°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
20. jūnijs, 2014
Drukāt

Saldētas zemenes krējuma glazūrā. Vienkārša recepte, kas tomēr pārsteigs! (2)

Foto - invkus.blogspot.comFoto - invkus.blogspot.com

Sastāvdaļas:

lielas zemenes

viena paciņa skāba krējuma

nedaudz vaniļas

cukurs pēc garšas (bez tā var arī iztikt)

1. Nomazgā zemenes, noņem kātiņus, nosusina.

2. Sablenderē krējumu ar vaniļu un cukuru.

3. Zemenē iedur zobu bakstāmo. Zemeni iemērc krējuma masā un tad liek uz iepriekš sagatavota cepampapīra.

4. Liek saldētavā uz nakti.

 

Recepte no invkus.blogspot.com

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. izrādas ,ka latviešu valodā vai nu nav piemērotu vārdu -vai mums vajag visu sarežģīt-nu kapēc zemenes ,kas mums ir īsu laiku-likt kopā ar banāniem-kuri ir veikalos visu gadu

  2. kas par murgu SMŪTIJS,kur mēs dzīvojam?

Draugiem Facebook Twitter Google+