Foto – Shutterstock.com

Sirsniņcepumi – vienkārša un kārdinoša recepte Valentīna dienas iedvesmai 0

Sastāvdaļas

Mīklai:
– 2 glāzes miltu;
– 250 g saldkrējuma sviesta;
– 0,5 tējkarotes sodas, etiķis sodas dzēšanai.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 20
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

Rotāšanai:
– 3-4 ēdamkarotes cukura;
– 1 tējkarote kanēļa.
– Rotājumam var izmantot dažādus krāsainus cukura garnējumus, kas nopērkami gatavi.

Pagatavošana
Cepumam sirsniņai izmantota parastā smilšu mīkla, no kuras tikpat labi izdodas gredzentiņi un pildīti riekstiņi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Miltos liek gabalos sagrieztu mīkstu sviestu, ar rokām sadrupina, dzēš sodu, no mīklas izveido bumbu un uz 15 minūtēm liek vēsā vietā atdzesēt.

Uz veidojamā dēlīša uzber nedaudz miltu, izrullē mīklu 0,5-1 centimetra biezumā un ar cepumu formiņu izspiež sirds formas cepumiņus.

Cepumus izkārto uz pannas, bļodiņā sajauc kanēli un cukuru, pārkaisa katrai sirsniņai.

Cep 180-200С karstumā, līdz cepumi kļūst zeltaini – aptuveni 25-30 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.