Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
13. jūlijs, 2014
Drukāt

Svaigu kāpostu zupa ar sēnēm. Pirmā recepte jaunības saglabāšanai (1)

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Lai saglabātu jaunību, vajag lietot uzturā pareizos produktus un tos pareizi kombinēt savā starpā.

Katra sieviete sapņo būt skaista un ilgi saglabāt jauneklīgu izskatu. Tāpēc ir svarīgi ievērot veselīgu dzīvesveidu, sekot savai ārienei, sevišķi liela nozīme mūsu izskatā ir uzturam, kuru mēs uzņemam. Tāpēc piedāvāsim 20 dažu ēdienu receptes no produktiem, kuri palīdzēs kaut nedaudz pagarināt jaunību.

Vēlam jums vienmēr būt jaunām un skaistām!

Šoreiz piedāvājam vienkāršu, veselīgu un garšīgu kāpostu zupu.

Sastāvdaļas – 2 litri gaļas buljona, ¼ svaiga kāposta, 45 g kaltētu balto sēņu, 1 burkāns, purava baltā daļa, pētersīļi, dilles, krējums, sāls, pipari.

Pagatavošana. Sēnes noskalojiet un iemērciet siltā ūdenī, lai uzbriest. Notīriet un sagrieziet burkānu plānās ripiņās, puravu sagrieziet smalkos pusriņķos.
Verdošā gaļas buljonā lieciet puravu un burkānu, nedaudz pavāriet. Uzbriedušās sēnes sasmalciniet gabaliņos un lieciet buljonā vārīties 10 min.
Sagrieziet kāpostu un pievienojiet zupai, tāpat pieberiet sāli un piparus pēc garšas. Vāriet visu 20 – 25 minūtes.
Tad pievienojiet sasmalcinātus pētersīļus un pavāriet vēl 5 min.
Zupu pasniegt var ar sasmalcinātām dillēm un krējumu.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Kā saprotu LA, tāpat kā citur latvieši tiek padzīti no darba. Latviski “belij grib” ir baravika, nevis “baltās sēnes”.

Draugiem Facebook Twitter Google+