Mobilā versija
-1.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
26. decembris, 2014
Drukāt

Rupjmaizes kārtojums ar putukrējumu un brūkleņu mērci

Ediens3_Cropped
Sastāvdaļas:

Īsta rupjmaize (piemēram, "Lāču" ceptuves),
ābolu sula,
putukrējums,
brūkleņu ievārījums,
rupjmaizes rīvmaize,
cukurs,
žāvētās aprikozes,
rozīnes.

KĀ GATAVOT?

Rupjmaizes šķēles viegli aplej ar ūdeni un ābolu sulu, pieber žāvētās aprikozes un rozīnes, brīdi pavāra. Atdzesētu masu kārto stikla glāzēs. Pāri liek brūkleņu ievārījumu, nākamajā kārtā – viegli saldu putukrējumu. Pēc tam viegli pārkaisa ar rupjmaizes rīvmaizi, pāri atkal liek brūkleņu ievārījumu un putukrējumu. Rotā ar brūkleņu ievārījumu un dzērvenēm.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+