Foto – Gazeta.ru

Tarte ar laima un avokado krēmu 4

Kā gatavot:

Sastāvdaļas pamatnei sablenderē, līdz vīģes pārvēršas lipīgā masā, kas satur kopā riekstus, kokosriekstu pārlas un visu pārējo. Pārliekiet masu cepamajā formā un nolīdziniet virsmu. Ieliekiet saldētavā, kamēr taisāt krēmu.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Lasīt citas ziņas

Avokado, laima sula, medus, kokosriekstu pārslas un laima miziņu arī samaļ blenderī ar lielu ātrumu, lai izveidotos vienmērīga masa, līdzīga krēmam.

Izņemiet no saldētavas pamatni un pārlejiet to ar krēmu. Nolīdziniet augšpusi un ielieciet ledusskapī, kā minimums, uz divām stundām, bet vislabāk – uz visu nakti. Pirms pasniegšanas ļaujiet tartei pastāvēt 15 minūtes siltumā, pēc tam sagrieziet gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Neapēsto glabājiet saldētavā, lai tarte nezaudētu formu.

Avots: Gazeta.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.