Valda Semjonova foto

Vēžu kapučino zupa ar šokolādes garšu un svaigo sieru
 0

SASTĀVDAĻAS 300 g vēžu (var izmantot arī garneles), 2 Šalotes sīpoli, 2 burkāni, 100 g selerijas kātu, 25 g konjaka, 150 g svaigā siera “Bouche”, 200 ml saldā krējuma (35%), 80 g melnās šokolādes (80%), 50 g sviesta, maizes grauzdiņi.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Sviestā kopā ar notīrītiem, sagrieztiem dārzeņiem viegli apcep vēžus. Pielej klāt 500 ml ūdens un brīdi pavāra uz lēnas uguns. Izkāš caur sietiņu citā katliņā, pievieno saldo krējumu, šokolādi, sāli, piparus, konjaku. Virumu lej sifonā vai kārtīgi sakuļ ar putojamo slotiņu. Pasniedz, pievienojot grauzdiņus ar svaigo sieru. Rotā ar sakulta piena putām.

Gatavoja restorāna “Burkāns” Rīgā Daugavmalā šefpavārs Andrejs Dudenko

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.