Mobilā versija
+1.6°C
Andulis, Alnis
Ceturtdiena, 19. janvāris, 2017
13. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemeņu kvass

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

' Zefīrs'

Nepieciešams: 1 kg zemeņu, 10 l ūdens, 800 g cukura, 30 g rauga, citronskābe pēc garšas.

Zemenes nomazgā, notīra kauslapas, viegli saspiež un aplej ar verdošu ūdeni. Pēc 12 stundām nokāš, pievieno cukuru, citronskābi, raugu, samaisa un atstāj siltā vietā uz 12 stundām. Pēc tam salej pudelēs un aiztaisa. Otrajā, trešajā dienā kvass gatavs.

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”.

Pievienot komentāru

Tūrists pēc atpūtas Vecrīgā vairs nespēj atrast ceļu līdz viesnīcai (1)Likumsargi šorīt līdz viesnīcai nogādājuši apmaldījušos tūristu, informēja Rīgas pašvaldības policijā (RPP).
Kaimiņu sadusmo kliba jaunieša skaļā pārvietošanās pa dzīvokli (5)Kaimiņu sadusmo kliba jaunieša skaļā pārvietošanās pa dzīvokli un viņš izsauc likumsargus, informēja Rīgas pašvaldības policijā (RPP).
Draugiem Facebook Twitter Google+