Mobilā versija
+3.3°C
Evelīna, Mētra, Aurēlija
Svētdiena, 26. februāris, 2017
13. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemeņu kvass

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

' Zefīrs'

Nepieciešams: 1 kg zemeņu, 10 l ūdens, 800 g cukura, 30 g rauga, citronskābe pēc garšas.

Zemenes nomazgā, notīra kauslapas, viegli saspiež un aplej ar verdošu ūdeni. Pēc 12 stundām nokāš, pievieno cukuru, citronskābi, raugu, samaisa un atstāj siltā vietā uz 12 stundām. Pēc tam salej pudelēs un aiztaisa. Otrajā, trešajā dienā kvass gatavs.

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”.

Pievienot komentāru

Polijā traģiskā avārijā iekļuvusi kravas automašīna no Latvijas (4)Kravas automašīna no Latvijas Polijā iekļuvusi avārijā, kurā gājuši bojā trīs cilvēki, vēsta Polijas mediji. Avārija notikusi pie Dibku ciemata.
Draugiem Facebook Twitter Google+