Vērsis 3

Vērši Gaiļa gadā ir krietni pastrādājuši – pienācis laiks vākt ražu. 2018.gada saimnieks jau tuvojas – Dzeltenais suns priecīgi rej, apziņojot zodiaka zīmes par savu atnākšanu. Vērši Sunim būs pa prātam, jo arī viņa stihija ir Zeme. Līdz februāra vidum Vērši atvadīsies no Gaiļa un uzklausīs visus viņa norādījumus. Bet 16.februārī tu vari pārgriezt suņu būdas lentīti un sarīkot Dzeltenajam zemes sunim svinīgu pieņemšanu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Peru valdība oficiāli klasificējusi transpersonas un nebinārās personas kā “garīgi slimas”
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Lasīt citas ziņas

Veneras lolojumiem ir nepieciešama radoša pašizpausme, un jau pavasarī Suns dos tev daudz iespēju. Vērši var izmēģināt spēkus jebkurā jomā – ja, piemēram, tu sāksi izšūt krustdūrienā, jau pēc mēneša vietējās šuvējas sāks tevi apskaust un vilināt uz savu ateljē, piedāvājot augstu algu. Ja tu nolemsi izrādīt spējas rakstniecībā, tad Suns noteikti ieslēgs zaļo gaismu – visas izdevniecības būs laimīgas, ja tu ar tām noslēgsi līgumu. Muzikālo instrumentu spēlēšana arī novedīs pie teicama rezultāta – tavā izpildījumā pat “suņa valsis” izraisīs sajūsmas vētru.

Finanšu situācija būs stabila, bet vasaras mēnešos nauda sāks birt uz Vēršiem no debesīm – Dzeltenais suns noteikti parādīs pareizu virzienu uz bagātību un iezīmēs ceļu ar savu vilnu (skaties zem kājām). Līdz augustam var droši tērēt naudu dažādām izpriecām, bet vasaras beigās un rudens sākumā Vēršiem nāksies uzmeklēt vietu sava kapitāla glabāšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Banknošu paciņu var atlikt mājas vajadzībām. Ģimenes Vērši iepriecinās mājiniekus ar dāvanām, un attiecības ģimenē būtiski uzlabosies. Brīvie Veneras aizbilstamie ne dienu nenodzīvos bez romantiskiem piedzīvojumiem – pielūdzējiem attiecībā uz tavu personu būs gluži vai suņa oža un kavalieri to tikai darīs, kā apbērs tevi ar pārsteigumiem. Vai gan ir vērts brīnīties, ka Dzeltenā zemes suņa gads būs bagāts ar kāzām un bērnu dzimšanu. Kaut tikai valsts neizputētu, izmaksājot Vēršiem māmiņu algas.

Oktobrī un novembrī čaklajiem Vēršiem nebūs laika atpūtai – pat konkurenti piespēlēs tev darījumus, nemaz nerunājot par lietišķajiem partneriem. Svarīgas tikšanās notiks katru dienu, bet sarunas tiks sarīkotas pat naktī (īstais laiks pierakstīties oratoru kursos un pārsteigt apkārtējos ar savu daiļrunību).

2018.gada decembris būs labs atvaļinājumiem – tūrisma aģentūras būs gatavas piedāvāt bezmaksas ceļojumus, lai tikai Vērši izmantotu to pakalpojumus. Taču Dzeltenais zemes suns ir mājas radība, un tad, ja Veneras aizbilstamie izlems atpūsties mājās, viņi it nemaz nenožēlos. Var pie reizes uzlabot veselību – ar labu garastāvokli Suns tevi nodrošinās un atliks tikai nodarboties ar sportu. Skriešana vai peldēšana, bokss vai balets – vienalga kas. Pāris nedēļu laikā Vērši kļūs tik pievilcīgi, ka vietējie skaistuļi un skaistules rīkos cīņas par taviem autogrāfiem.

Starp citu, skauģi, krāpnieki un citi nelabvēļi 2018.gadā Vēršiem pat netuvosies – Dzeltenais zemes suns jau ir ielīdis būdā un ar draudīgu riešanu aizbaidījis visus, kam ir slikti nodomi. Pilnai laimei Veneras aizbilstamie var ieviest sev mājās kucēnu, bet tad, ja kaut kādu iemeslu četrkājainais draugs nevar pie tevis apmesties, nopērc kaut vai plīša suņuku – gada saimnieks novērtēs šādu soli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.