Auns 3

Dzeltenā zemes suņa gadā Aunus gaida daudz brīnumu un piedzīvojumu. Pagājušā gada saimniekam bija ilgi jānobriest, pirms tevi atstāt, jo tu Ugunīgajam gailim ļoti patīc. Tomēr Gailis pačukstēja Sunim, kādas lolotas Aunu vēlmes ir palikušas neizpildītas.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Līdz 2018.gada februāra vidum pasauli vēl pārvaldīs Gailis, tāpēc Auni var mierīgi risināt jautājumus, apkopot rezultātus un pamazām būvēt nākotnes plānus. Bet jau martā Auniem nāksies iespringt – labvēlīgais Zemes suns piespēlēs tik daudz uzdevumu, ka tupēt uz krāsns nebūs laika.

Suns ir miermīlīgs radījums – Auni var mierīgi risināt problēmas ar saviem konkurentiem un nebaidīties, ka sāncenši iedomāsies tevi apkrāpt. Nekas tamlīdzīgs – 2018.gadā Marsa aizbilstamajiem atvērsies visas durvis biznesa sfērā – gribi, nodarbojies ar mēbeļu pārdošanu, gribi, raksti dzejoļus pēc pasūtījuma. Jau vasaras sākumā Uguns stihijas pārstāvji būs sasnieguši labus rezultātus – ietekmīgi cilvēki sacentīsies par tiesībām parakstīt ar tevi līgumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Personiskā dzīve 2018.gadā būs pilna pārmaiņu un dažādu pārsteigumu. Piemēram, jūlijs būs romānu, flirta un spilgtu tikšanos mēnesis. Svarus neatstās mierā iepriekšējā gada pielūdzēji – viņi sekos tev pa pēdām. Arī jaunie kavalieri Suņa gadā kļūs neparasti aktīvi – zvaigznes iesaka Auniem skatīties ar abām acīm: pielūdzēji ir spējīgi uz jebkādām viltībām.

Dzīve sitīs augstu vilni līdz pašam rudenim. Taču par biznesu Auniem aizmirst neizdosies – Suns neļaus tev atslābināties un bez mitas piespēlēs kontraktus, darījumus un citus uzņēmēju dzīves jaukumus. Finanšu situācija Zemes suņa gadā izveidosies labāka par labu – skaties vien, un Auni varēs izlaist banknotes ar savu attēlu (galvenais izvēlēties veiksmīgu fonu).

Ziemas mēneši Auniem noteikti neliks vilties. Dzeltenais suns ieraks kupenās gan garšīgus kauliņus, gan lādītes ar dārgumiem, gan citas vērtīgas lietas, kas izdaiļos dzīvi. Neraugoties uz auksto laiku, mīlas attiecību sfēra lutinās Aunus ar siltumu un maigumu. Brīvie Uguns stihijas pārstāvji līdz gada beigām ies Kupidonam zem rokas un uzmanīgi novērtēs potenciālos izredzētos. Savukārt ģimenes Auni var pulcēt mājiniekus pie viena galda kaut vai katru dienu – Suns visu nokārtos vislabākajā veidā, gan Auniem aiz austiņas pakasīs, gan svētku maltīti sagatavos un tev par prieku asti vien luncinās.

Zvaigznes teju vai aizmirsa par atvaļinājumu – čaklajiem un enerģiskajiem Auniem noteikti ir jāatvēl viens mēnesis gadā, lai labi atpūstos. Ņem uz kūrortu līdzi piezīmjdatoru, tālruni, draugu un mājinieku pulku – izmainīsies tikai bilde acu priekšā, bet tā tu gan slavējami pastrādāsi, gan atslābināsies. Tikai neaizmiedz karstajā saulītē, jo tad iedegsi tā, ka atpūtnieki nodomās, ka esi melnādains oficiants un pieprasīs kokteiļus un uzkodas.

Reklāma
Reklāma

Dzeltenā suņa gadā Auni var veltīt spēkus mājokļa labiekārtošanai – pārvērt savu mitekli par pili vai mazu mājiņu, un Suns ar prieku savilks tur siltu sienu un palīdzēs ar signalizāciju – neviens nelabvēlis nepaies nepamanīts garām uzticamajam zemes sargam.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.