Publicitātes foto

Kā enerģijas avots Jāņu rītā – īpašs burgers 0

Līgo svētki Latvijas iedzīvotājiem ir starp vasaras centrālajiem notikumiem, un tos līdz rīta gaismai svin draugu un ģimenes lokā.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
Ar vienu roku dod, ar otru ņem – G7 dienaskārtībā vairs nav Krievijas aktīvu konfiskācija. Ir tikai bailes?
Lasīt citas ziņas

Pēc jestras svinēšanas Jāņu dienas rītā lieti noder enerģijas lādiņš, tāpēc “Latvijas Maiznieks” tehnologi sadarbībā ar fitnesa treneri Kristapu Vildi ir sagatavojuši recepti funkcionālai maltītei – tādai, kas svinētājiem noderēs rīta rosmes vietā.

Sastāvdaļas:

1 proteīna “Maiziņš” porcijmaizīte
1 vidēji liels Latvijas tomāts
Latvijas salāti
1 marinēts gurķis
1/2 sīpola
50 g auzu
50 g brūno pupiņu (konservētas)
2 kūpinātas paprikas
20 g majonēzes

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Apgrauzdē uz pannas burgera maizītes, līdz tās iegūst brūnu nokrāsu;
Sajauc majonēzi ar kūpināto papriku, līdz masa ieņem vienmērīgu krāsu un konsistenci;
Ēdiena smalcinātājā ieliek pupiņas (bez šķidruma) un auzas, sasmalcina, līdz iegūst vienmērīgu masu;
Pupiņu un auzu masu liek uz iepriekš uzkarsētas pannas – tā, lai tā ir burgera “gaļas” formā. Cep, līdz masa paliek brūna, kraukšķīga;
Uz burgera maizītes uzklāj kūpinātās paprikas mērci, liek virsū salātlapu, pupiņu “gaļu”;
Papildina ar tomātu, marinēto gurķīšu šķēlēm un sīpola šķēlēm;
Pāri lej kūpinātās paprikas mērci, uzliek virsū otru maizītes doniņu.

Maltīti pasniedz ar vēsu dzērienu. Lai labi garšo!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.