Foto – Bonappetit.lv

Kārtainais persiku deserts 0

Persiki ir lielisks C vitamīna un kālija avots, ar lielu daudzumu šķiedrvielu. Turklāt tiem piemīt neatkārtojama garša. Piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu deserta recepti, kura priecēs pat visprasīgāko gardēdi!

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Persikus nomazgāt, sagriezt daiviņās un sasmalcināt blenderī.
Saldo krējumu uzputot ar cukuru. Pusi saldā krējumu sajaukt ar sasmalcinātiem persikiem.
Porcijas glāzītes kārto slāņos persiku biezeni, perisku biezeni ar saldo krējumu un atlikušo saldo krējumu. Dekorē ar piparmētrām.
Pasniedz uzreiz.

Recepti piedāvā


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.