Zemeņu laiks Anitai pats karstākais darba cēliens – ogas jālasa, uz tirgu jābrauc un pa starpu ģimenei buka šmorējums jāpagatavo. Vasarās pie vecmāmiņas ciemojas mazbērni Emīls un Evelīna.
Zemeņu laiks Anitai pats karstākais darba cēliens – ogas jālasa, uz tirgu jābrauc un pa starpu ģimenei buka šmorējums jāpagatavo. Vasarās pie vecmāmiņas ciemojas mazbērni Emīls un Evelīna.
Foto – Ilze Pētersone

Aļņa gaļas rolmopši 0

Sastāvdaļas
Aļņa gaļa, cūkas speķis, sīpoli, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Lasīt citas ziņas

Gatavošana
Aļņa gaļu sagriež šķēlēs un izklapē, apkaisa ar sāli un pipariem. Sagriež speķi un sīpolus garenās strēmelēs.

Uz gaļas gabala uzliek speķi, sīpolus, satin rullītī, aptin ar diegu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek rullīšus jeb rolmopšus katlā ar ūdeni sautēties.

Pasniedz ar kartupeļiem un skābiem kāpostiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.