Foto no Anna Osmushkina modes nama “www.facebook.com”

Kritisks par Valsts pirmā pāra soli bija politologs un sabiedrisko attiecību aģentūras “Mediju tilts” līdzīpašnieks Filips Rajevskis. “Tas nav viņa tēlam tik ļoti raksturīgs un arī neietekmēs to pozitīvā veidā,” otrdien “LNT Ziņām” komentēja Rajevskis. 51

“Modes žurnāli ir veids, kā tiek komunicēts dzīvesstils. Caur šāda veida sesiju varbūt prezidents drusku atraujas no tā dzīvesstila, kuru viņš pārstāv, jo Vējonis sevi ir definējis – vismaz spriežot pēc tās rīcības, kā viņš Latvijā ir sevi rādījis – kā cilvēks no tautas un tuvu tautai. Un šāda veida modes sesijas – tas viņu sāk atraut no šī tēla,” norāda politologs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
FOTO, VIDEO. “Tu esi mūsu uzvara!” Dons ierindojas 16. vietā, uzvaras laurus Eirovīzijā plūc Šveices pārstāvis Nemo 107
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 71
Lasīt citas ziņas

Viņš arī norāda, ka, no vienas puses, ir jauki, ka viņš reklamē Latvijas industriju, bet, no otras puses, prezidentam ir milzīgi daudz instrumentu, kā citādāk ietekmēt ekonomiku, tai pat laikā saglabājot savu prezidentālo statusu un nemainot to visnotaļ konservatīvo veidu, kā sevi pasniedz politiķi.

Pats politologs norāda, ka būtu “divreiz, trīsreiz padomājis, pirms pieņemt lēmumu piedalīties šādā fotosesijā” un, ja viņam tiktu vaicāts, būtu ieteicis šādā fotosesijā nepiedalīties.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Tas ir jautājums, vai tas harmonē ar Vējoņa tēlu, ko viņš ir veidojis un kuru viņš plāno veidot. Un šis jau aiziet uz to, ka prezidents sāk migrēt uz dzeltenās preses lappušu virzienu, kur īstenībā nav tā vieta, kur prezidentam ir jāatrodas. Tas, protams, ir jauki, patīkami gozēties sabiedrības uzmanības centrā, bet tas, es domāju, nav prezidenta tēla pamats,” saka Rajevskis.

Kritiski ekspertu viedokļi izskanēja arī TV3 “Ziņu” sižetā otrdienas vakarā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.