Foto: Shutterstock

Ne centimetrs lieks 0

Ne velti krossoveru radītāji baidās par katru centimetru, palielienot arvien vairāk šīs pilsētas automašīnas. Domās pasakiet viņiem “paldies” un pārvietojieties uz aizmugurējo sēdekli. Augstumam un platumam vajadzētu būt pietiekamam, lai mīlētos sunīšu pozā. Bet, pat ja atsitīsieties pret logu, uztveriet to ar humoru. Jūs taču atcerieties, cik smieklīgi izskatās cilvēks, kurš piespiedies stiklam.pilnīgi

Reklāma
Reklāma

Universāls risinājums

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

Visvairāk, šķiet, paveicies ir universālas mašīnas īpašniekiem. Ja jūs vēl neesat piebāzis ar nevajadzīgām lietām bagāžnieku, tad aizmugurējo sēdekli var nolaist – un iegūsiet ģimenes ložu. Te nu lai iet vaļā fantāzija par mīlēšanās pozām!

Atvērtās iespējas

Kabrioleti ir ideāli visu veidu braucējiem. Pat visgarākajām sievietēm galva nedursies jumtā. Un jūs domājāt, ka modeles izvēlas vīriešus ar mašīnu bez jumta merkantilu mērķu dēļ? Tagad saprotams, ka tie ir visai praktiski apsvērumi. Šāda veida mašīnām gan ir viens liels mīnuss – pieejamība odiem. Bet, ja nu jums ir paveicies dzīvot vietā, kur vasarās nav knišļi, bet nomaļu vietu, kur pamīlēties – atliku likām?

Avots: lady.mail.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.