SPINĀTU NŪDELES AR BRIEŽA GAĻU UN SĒNĒM 0

Foto – Valdis Semjonovs

• 100 g brieža gaļas konservu (var aizstāt ar liellopa vai vistas gaļu)

• 100 g ceptu sēņu

• 2 ķiploka daiviņas

• 200 g saldā krējuma

• 400 g spinātu nūdeļu

• Cietais siers

• Ķirštomātiņi

• Svaigs baziliks

• Eļļa cepšanai

Apcep sēnes un brieža gaļas konservu, pieliek sagrieztas ķiploka daiviņas un saldo krējumu. Nūdeles uzvāra un tām uzlej pagatavoto mērci. Uzkaisa rīvētu sieru. Rotā ar tomātiņiem un bazilika lapiņām.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.