
SPINĀTU NŪDELES AR BRIEŽA GAĻU UN SĒNĒM 0
Foto – Valdis Semjonovs
• 100 g brieža gaļas konservu (var aizstāt ar liellopa vai vistas gaļu)
• 100 g ceptu sēņu
• 2 ķiploka daiviņas
• 200 g saldā krējuma
• 400 g spinātu nūdeļu
• Cietais siers
• Ķirštomātiņi
• Svaigs baziliks
• Eļļa cepšanai
Apcep sēnes un brieža gaļas konservu, pieliek sagrieztas ķiploka daiviņas un saldo krējumu. Nūdeles uzvāra un tām uzlej pagatavoto mērci. Uzkaisa rīvētu sieru. Rotā ar tomātiņiem un bazilika lapiņām.
Reklāma
Reklāma
Svētku dekoru vietā – dzīvie augi: orhidejas, ciklamenas, puansetijas
Vannas prieki… Kā vannasistabai piešķirt jaunu izskatu?
Ziemassvētku simboli – īpašās kēksiņu formas. + Kēksiņu recepte
Silikātgels ne tikai apaviem! Neizmet, noderēs!
No dekoriem līdz atbilstošai mūzikai – idejas svētku gaidīšanas laikam
Dekoratīvās kārbas interjerā: kādas izvēlēties, kur novietot?
Ierīce, kas palīdz zobu pastu izmantot visu līdz pēdējam
6 radošas idejas sveču izmantošanai