Foto – Stock

Sievietes ir tā iekārtotas, ka viņas pasauli uztver pārlieku emocionāli. Tur neko nevar darīt. Bet, lai viņa zin, ka vienmēr var uz jums paļauties. Kad viņa atslābs, tad sapratīs, ka jūs esat stiprs un spēcīgas gribas vīrietis. Ka viņa var jums uzticēties: jo jūs nebēgat prom no dzīvokļa ikreiz, kad viņa ir sabēdājusies. Sniedziet viņai pārliecību par to, ka jūs būsiet viņai blakus neatkarīgi no tā, cik bieži viņa raud un ar kādām grūtībām viņai nākas saskarties. 3

Esi stulbs.
Netiesājiet sevi pārāk bargi. Labāk biežāk smejieties. Un lieciet smieties viņai. Smiekli padara dzīvi vienkāršāku.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kura slavenība ir dzimusi tavā zodiaka zīmē: noskaidro, kā tu vari iekarot slavu
“Karu ir sākušas abas divas valstis.” Stepaņenko un Švecovas atbildes par karu Ukrainā saniknojušas Latvijas sabiedrību 21
RAKSTA REDAKTORS
Linda Tunte: 15.maijam ir jābūt brīvdienai – tā ir daudz svarīgāka diena par daudzām citām 24
Lasīt citas ziņas

Iepriecini viņas dvēseli KATRU DIENU.
Uzziniet, kas patiesi liek viņai justies mīlētai un aizsargātai. Ja vajadzīgs, sastādiet sarakstu ar 10 lietām, kas padara viņu apmierinātu ar dzīvi. Padariet to par savu prioritāti. Pamēģiniet katru dienu likt viņai justies kā karalienei.

Esi klāt viņas dzīvē.
Pret viņas dzīvi attiecieties uzmanīgi. Ja viņa jums kaut ko stāsta, klausieties. Dariet visu, kas vajadzīgs, lai vakarā ar viņu runātos ar tīru galvu. Attiecieties pret viņu tā, it kā viņa būtu visvērtīgākais klients.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pieņem viņas seksualitāti.
Neattiecieties pret seksu vienkārši kā pret iespēju noņemt stresu. Tā ir jūsu iespēja iekļūt visdziļākajā viņas dvēseles līmenī. Ļaujiet sev izšķīst viņas maigumā. Lai viņa zin, ka var uzticēties jums uz visiem 100 % – gan gultā, gan arī dzīvē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.