Foto – Stock

Vienmēr meklē viņā to labāko. 3

Koncentrējiet savu uzmanību uz to, ko jūs viņā mīliet, nevis uz to, kas jūs viņā kaitina. Tikai tādā gadījumā jūsu mīlestība pret viņu turpinās augt. Koncentrējieties uz tiem dzīves brīžiem, kad jūs jutāties absolūti mīlēts un absolūti laimīgs cilvēks. Jūs taču ne tāpat vien viņu apprecējāt.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Necenties viņu izmainīt. Tas nav jūsu uzdevums.
Jūsu uzdevums ir vienkārši viņu mīlēt. Necentieties pielīdzināt viņas personību savai. Nelauziet viņu. Un tad viņa pati mainīsies tādā veidā, ka jūs mīlēsiet viņu vēl vairāk.

Uzņemies visu atbildību.
Uzņemieties visu atbildību par savām emocijām. Jūsu personīgā laime nav rūpes par jūsu sievu. Viņa nevar padarīt jūs laimīgus, ja jūs pats to negribiet. Jūs esat atbildīgs par to, lai jūsu ģimenes locekļi būtu laimīgi. Ja jūs varat kļūt laimīgs, tad laimīga būs arī viņa un visa jūsu ģimene.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nekad nevaino viņu par to, ka tu dusmojies.
Ja jūs esat sarūgtināts un dusmojieties uz savu sievu, tad tās ir tikai jūsu personīgās emocijas un jūsu paša izvēle. Jūsu emocijas ir jūsu atbildība.

Jūsu sievietes pienākums nav jūsu bērnu traumu ārstēšana, un skriešana jums pakaļ ar emocionālu “kabatlakatiņu”. Ja ir vajadzīgs, paņemiet pārtraukumu, esiet vienatnē un tieciet ar sevi skaidrībā. Tikko kā jūs nostabilizēsiet savu emocionālo fonu, tā uzreiz sapratīsiet, ka attiecības ģimenē ir sākušas nokārtoties.

Ļauj savai sievietei vienkārši dzīvot.
Kad viņai ir slikts garastāvoklis vai arī viņa ir briesmīgi satraukusies, necentieties visu momentāni izlabot. Viņas pozitīvā nostāja nav jūsu darbs. Vienkārši paskaidrojiet viņai, ka dusmoties, ļaunoties un krist izmisumā laiku pa laikam ir normāla parādība.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.