Mobilā versija
-0.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
17. septembris, 2014
Drukāt

Pildīts sams. Šefpavāra Jāņa Eislera recepte

Valda Semjonova fotoValda Semjonova foto

Kūpinātas zivis. Ēdieni restorānā Laivas", Lielupe. Jūrmala. 01/09/2014 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis

• Sama fileja

• Siers

• Dilles

• Pētersīļi

• Sviests

• Rudzu maizes grauzdiņi

Sama filejai uzklāj masu, kas pagatavota no siera, sviesta, dillēm, pētersīļiem un rudzu maizes grauzdiņiem, satin rullītī, nosien un kūpina.

 

Recepte no restorāna “Laivas” šefpavāra Jāņa Eislera krātuves

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+