Publicitātes foto

Bērnus aicina kļūt par mākslas detektīviem 0

Gadskārtējo “Mākslas medību” izstāde-pārdošana Kalnciema kvartālā tuvojas noslēgumam, un izstādes pēdējā sestdienā, 25. aprīlī, plānotas īpašas aktivitātes ģimenēm ar bērniem – rakstnieces Luīzes Pastores un ilustratores, LMA studentes Elīnas Brasliņas jaunās grāmatu sērijas “Mākslas detektīvi” atvēršana, informēja Luīze pastore.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Lasīt citas ziņas

Gadskārtējās “Mākslas medības” Kalnciema kvartālā norisinās jau piekto gadu – tā ir iniciatīva, kas gan mākslas zinātājiem, gan interesentiem ļauj vienkopus iepazīt un iegādāties spilgtāko pašmāju jauno mākslinieku – Latvijas Mākslas akadēmijas studentu darbus. Izstāde-pārdošana norisināsies līdz 28. aprīlim, bet izstādes pēdējā sestdienā, 25. aprīlī, paralēli zemnieku un amatnieku tirdziņa norisei notiks Latvijas mākslai un māksliniekiem veltīts pasākums ģimenēm ar bērniem.

Plkst. 12 Kalnciema kvartāla Brūnajā mājā atvērs rakstnieces Luīzes Pastores un ilustratores Elīnas Brasliņas jaunākās stāstu sērijas “Mākslas detektīvi” pirmās divas grāmatas “Pazudušais pērtiķis” un “Neredzamais cilvēks”. Programmā plānotas “Mākslas medības” vecākiem; bērniem – došanās mākslai pa pēdām kopā ar rakstnieci Luīzi Pastori; “Kā skan glezna?” – radošs uzdevums jaunajiem detektīviem kopā ar skaņu meistaru Nilu Īli un draugiem; radošā darbnīca “Otrpus gleznām” ar sērijas ilustratori Elīnu Brasliņu; konkursi, balvas un mākslas detektīvu ordeņu pasniegšana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Stāstu sērija bērniem “Mākslas detektīvi” aicina nokļūt mākslas aizkulisēs, dodoties piedzīvojumu un noslēpumu pilnā pasaulē, kas atrodas “otrpus gleznām”, izmeklējot ievērojamāko Latvijas mākslinieku mākslas darbu noslēpumus. Grāmatu izdošanu atbalstījis VKKF, Alfor, LNMM, izdevniecība – “Neputns”.

Ieeja brīva.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.