Mobilā versija
Brīdinājums -0.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
4. jūlijs, 2015
Drukāt

Aukstā gurķu zupa

gurku-zupa.png

Sastāvdaļas – 3 vidēji gurķi, glāze kefīra, citrons, ķiploka daiviņa, 3 ēdamkarotes olīveļļas, zaļie lociņi, 15 ledus gabaliņi, sāls.

Pagatavošana.

Ar blenderi sasmalcina ledu.

Gurķus sagriež gabaliņos, citronam miziņu sarīvē uz smalkās rīves, no citrona izspiež sulu – vajadzēs 3 ēdamkarotes sulas. Ķiploka daiviņu notīra.

Blenderī pie ledus liek gurķus, ķiploku, citrona sulu un mizu, pielej kefīru un 2 ēdamkarotes olīveļļas, pievieno sāli un visu kārtīgi sablenderē.

Zupu lej šķīvīšos vai skaistās glāzēs, pārkaisa ar smalki sagrieztiem lociņiem un pāršļaksta ar ēdamkaroti olīveļļas.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+