Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
16. novembris, 2013
Drukāt

Biešu vinegrets ar olu un siļķi (1)

Foto - AikāgaršoFoto - Aikāgaršo

Pagatavošana laiks: 1 h

Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Bietes – 4 gab.
Kartupeļi – 2 gab.
Burkāni – 2 gab.
Skābēti kāposti – 200 g
Sīpols – 1 gab.
Olas – 3 gab.
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Zaļumi – 1 sauja
Selection by Rimi sāls pēc garšas
Selection by Rimi citronpipari pēc garšas
Marinēta siļķe – 400 g

Pagatavošana:

Novāri bietes, kartupeļus un burkānus
Nomizo novārītos dārzeņus un sagriez kubiņos
Novāri olas (5. – 6.min.)
Smalki sagriez sīpolu un skābētos kāpostus
Sagriez siļķes fileju, sarīvē olas un sakapā zaļumus
Kārto salātus traukos, liekot kārtās visas sastāvdaļas
Pa virsu lej olīveļļu, uzkaisa sāli un citronpiparus

Aikāgaršo padoms!
Pagatavo šos salātus arī lielā traukā, jaucot visas sastāvdaļas uzreiz kopā. Pamēģini pievienot arī ābolu, tas lieliski garšos kopā ar pārējām sastāvdaļām.

 

Aikāgaršo recepte

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. nu tā pati siļķe kažokā vai ne?

Draugiem Facebook Twitter Google+