Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
13. jūlijs, 2014
Drukāt

Biezpiena “kūdras” pīrāgs

biezpiena_pirags

Sastāvdaļas

400 g kviešu miltu
250 g sviesta
500 g biezpiena
4 ēdamkarotes kakao pulvera
4 olas
350 g cukura
1 paciņa vanilīna cukura
3 ēdamkarotes cietes
100 g krējuma

Pagatavošana
Samīcīt sviestu, pievienot 150 g cukura un sarīvēt kopā. Samaisīt kakao pulveri ar miltiem un cukura masu līdz drupačām.

Formu cepšanai pārklāt ar cepamo papīru un izbērt pusi no drupačām.

Pagatavot pildījumu: samaisīt biezpienu ar atlikušo cukuru un vanilīna cukuru, pievienot olas un krējumu, sakult ar blenderi līdz viendabīgai masai, tad pievienot cieti.

Izliet biezpiena masu uz šokolādes drupačām. Pa virsu uzbērt atlikušās drupačas. Pīrāgu cept cepeškrāsnī 190 C grādos 45 minūtes. Labu apetīti!

Rakstu piedāvā portāls

dievietei_logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+