Biezpiena tortīte ar ogām. Bez cepšanas! 0

Pagatavošana

1. Sviestu izkausē. Cepumus sasmalcina un sajauc ar sviestu. Maisījumu liek formiņā ar noņemamām malām, kas iepriekš atdzesēta ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
“Tās ir šausmas – tas ir arī seksuālās vardarbības karš!” Okupēto teritoriju vīrieši stāsta par pārdzīvoto 39
RAKSTA REDAKTORS
“Dienestā atjaunošanās process ritēja raiti, līdz brīdim, kamēr bija jāsaņem izziņa no psihiatra…” vīrieti, cenšoties atjaunot darbību Zemessardzē, pārsteidz “auksta duša” 18
Kokteilis
VIDEO. “Tu pat nezini, kas notiks pēc sekundes…” Sieviete dalās ar “sliktāko vakariņu” pieredzi kādā Rīgas restorānā 5
Lasīt citas ziņas

2. Želatīnu izmērcē aukstā ūdenī. Dzērveņu sulu sasilda un tajā izkausē želatīnu, no kura nospiests liekais ūdens.

3. Saldo krējumu saputo ar cukuru stingrās putās. Ogas sasmalcina blenderī un izspiež caur sietiņu. Iegūto biezsulu pielej saputotajam saldajam krējumam un pievieno biezpiena krēmu. Tievā strūkliņā pielej želatīnu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Ogu pildījumu liek uz cepumu pamatnes. Torti liek ledusskapī uz 12 stundām. Pirms pasniegšanas rotā ar ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.