Mobilā versija
+5.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
20. janvāris, 2015
Drukāt

Cepti kartupeļi ar pikantiem spinātiem. Vienkāršas un garšīgas brokastis (1)

kartupeli1
Sastāvdaļas

1 kg kartupeļu
300 g spinātu vai zaļo salātu pēc vēlēšanās
1 ēdamkarote cietes
1 g malta ingvera
1 galviņa ķiploka
2 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

Kartupeļus notīra un sagriež mazos kubiņos.

Salātu lapas nomazgā un sīki sagriež.

Eļļu sakarsē, tajā uz lielas uguns 2-3 minūtes apcep kartupeļu kubiņus un noņem no pannas.

Citā pannā (vai tai pašā, pievienojot nepieciešamo eļļas daudzumu un sakarsējot) liek ingveru un ķiploku.

Kad sāk smaržot, vienlaicīgi liek pannā kartupeļus un sagrieztos spinātus un, vienmērīgi maisot, cep.

Pievieno sāli, nelielā daudzumā auksta ūdens iemaisītu cieti un pēc 1-2 minūtēm ēdiens gatavs.

Piezīme. Līdzīgi var pagatavot ceptus burkānus ar spinātiem.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Kāda šķirba,- ar sīpoliel garšīgāk!!!

Draugiem Facebook Twitter Google+