Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
4. aprīlis, 2012
Drukāt

Cepts Kamambēras siers ar zaļo tomātu čatniju


Uzkoda1-ak

Sastāvdaļas: 1 ritulītis (līdz 200 g) Kamambēras siera, 1 ola, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, 1 ēdamkarote apelsīnu marmelādes, 2 ēdamkarotes zaļo tomātu čatnija.

 

Kā pagatavot?

Kamambēras sieru sagriež 0,5 cm šķēlēs, panē olā un rīvmaizē (divas reizes), cep karstā eļļā no visām pusēm, nosusina uz papīra salvetes, noformē ar apelsīnu marmelādi un zaļo tomātu čatniju.

 

Iesaka pavārs Nikolajs Borodkins.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+