Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
7. aprīlis, 2014
Drukāt

Enerģijai un konfekšu vietā – veselīgās šokolādes bumbas!

Foto - idetox.orgFoto - idetox.org

Šīs bumbiņas uzlādēs jūs ar enerģiju, īpaši, kad tas būs vajadzīgs pēc spriedzes pilniem apstākļiem, piemēram, eksāmena vai fiziskas slodzes, treniņiem. Kā arī – ja jums vienkārši nepietika laika paēst.

Šokolādes bumbiņas gatavo no dabiskām izejvielām, tās ir barojošas un ļoti veselīgas. Pievienojiet to masai rūgto šokolādi, un bumbas kļūs par desertu, bet bērni tās varēs baudīt konfekšu vietā.

Sastāvdaļas:
100 g herkulesa pārslu
100 g vīģu
100 g medus
50 g apgrauzdētu kokosriekstu pārslu
50 g sasmalcinātu linsēklu
2 ēdamkarotes čia sēklu
1 tējkarote bourdon vai Madagaskaras vaniļas
2 ēdamkarotes rūgtās šokolādes (ja vēlas)

Kā gatavot?
1. Virtuves kombainā sasmalcināt vīģes, līdz veidojas vienmērīga masa.
2. Pievienot pārējās sastāvdaļas, izņemot šokolādi. Visu samalt.
3. Uzmanīgi pievienot šokolādes gabaliņus.
4. No iegūtās masas izveidot bumbiņas, viļājot starp abām rokām.
5. Var glabāt ledusskapī līdz 10 dienām.
Sastāvdaļas var variēt, var vīģu vietā izmantot riekstus vai rozīnes. Pievienot sasmalcinātus riekstus. Vienīgi nevar mainīt medus daudzumu, jo tas satur bumbiņu masu kopā.
Recepte no idetox.org

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+