Gaisīgie riekstu cepumi “Pārslas” 5
130 g miltu, 260 g cukura, 130 g sviesta, 3 olu baltumi, 260 g riekstu.
Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!”
12
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete
50
Puto olas baltumus ar pusi cukura, atsevišķi puto pārējo cukuru ar sviestu.
Riekstus samaļ gaļas mašīnā. Visu savieno kopā.
Cepešpannu ietauko ar sviestu. Ar konditorejas maisu uz plāts izspiež cepumus un cep 210 oC.