Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
14. augusts, 2015
Drukāt

Kārtainais persiku deserts

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas

6 gatavi persiki
200ml saldais krējums
100g cukurs
piparmētras

Persiki ir lielisks C vitamīna un kālija avots, ar lielu daudzumu šķiedrvielu. Turklāt tiem piemīt neatkārtojama garša. Piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu deserta recepti, kura priecēs pat visprasīgāko gardēdi!

Pagatavošana

Persikus nomazgāt, sagriezt daiviņās un sasmalcināt blenderī.
Saldo krējumu uzputot ar cukuru. Pusi saldā krējumu sajaukt ar sasmalcinātiem persikiem.
Porcijas glāzītes kārto slāņos persiku biezeni, perisku biezeni ar saldo krējumu un atlikušo saldo krējumu. Dekorē ar piparmētrām.
Pasniedz uzreiz.

 

Recepti piedāvā

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+