Foto – Shutterstock

Krāsainie tomātu asorti poļu gaumē 1

Tomāti, koriandrs, lauru lapas, melnie un smaržīgie pipari, upeņu un ķiršu lapas, dilles, ķiploki, mārrutka sakne. Cukurs, sāls, 9% etiķis.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Lasīt citas ziņas

Mazaugļu tomātus konservē, veidojot savdabīgu dizainu. Puslitra burkās saliek visas garšvielas, virs tām – dažādu krāsu tomātiņus. Lielākajiem kātiņa iedobē izdur caurumiņus. Pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek vāciņu un ļauj nostāvēties 40 minūtes.

Pēc tam ūdeni nolej, precīzi izmēra tilpumu un lej katliņā. Uz litru ūdens pievieno 3 ēdamkarotes cukura, 1 ēdamkaroti rupjā sāls un uzkarsē. Kad uzvārījies, uz litru ūdens pievieno 1 ēdamkaroti 9% etiķa. Pārlej tomātus, burkas aizvāko, ietin biezā segā un atstāj 12 stundas. Uzglabā pagrabā vai istabā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavots pēc tematiskās avīzes “Pašu audzēti tomāti”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.