Foto – eda.ru

Mājās gatavoti pelmeņi uzbeku gaumē 2

Sastāvdaļas:

6 sīpoli

500 g jēra gaļas

sāls pēc garšas

melnie maltie pipari pēc garšas

50 g jēra tauku

400 g kviešu miltu

1/2 glāzes ūdens

1. Sagatavo mīklu no miltiem, ūdens un sāls.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Lasīt citas ziņas

2. Sīki sagrieztai jēra gaļai pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus, kam pievienots sāls un pipari. Rūpīgi samaisa.

3. Mīklu izrullē plānā kārtā un sagriež 10×10 cm kvadrātiņos. Pa vidu katram liek malto masu, tai pa virsu – jēra taukus. Pelmeņus aizlipina.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Liek sagatavotoes pelmeņus uz režģa, kuru novieto virs vāroša ūdens katla un vāra 45 minūtes.
Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.