Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
2. decembris, 2013
Drukāt

Mencu aknas ar paipalu olām un zaļumiem

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt". Rīga , Torņa iela 4. 12.11/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/

Mencu aknu konservi

svaigi mazie cukini

saulē kaltēti tomāti

ķirštomāti

redīsi

paipalu olas

Mencu aknas nosusina papīra salvetē, lai atbrīvotu no liekā eļļas daudzuma. Kārto uz šķīvja, pāri liek strēmelītēs sagrieztus kaltētus tomātus, ripiņās sašķērētus cukini un redīsus, uz pusēm pārgrieztas vārītas paipalu olas. Pieliek zaļumus.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+