Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
13. novembris, 2014
Drukāt

Pankūkas ar neparastāku pildījumu: biezpienu un apelsīniem

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

250g biezpiens

180ml piens

180ml ūdens

1 gl milti

3 olas

100g sviests

1 citrons vai apelsīns

3 ēd.k. brūnais cukurs

olīveļļa

1/2 tējk. vaniļas cukrus

škipsniņa sāls

Iesaki recepti

Pagatavošana

Sviestu izkausēt. Olas ar dakšu vai putojamo slotiņu viegli uzputot pievienojot klāt šķipsniņu sāls, pievienot 2 ēd.k. brūno cukuru, pieliet pienu, pievienot miltus un turpināt putot jau ar mikseri, lai neveidojas kunkuļi. Turpinot putot pievienot 1/4 tējk. vaniļas cukuru, sviestu un ūdeni. Gatavu mīklu uz 20 min. novietot ledusskapī.
Pa to laiku pagatavot pildījumu. Uz smalkās rīves sarīvēt apelsīna vai citrona miziņu. Biezpienam pievienot 1/4 tējk. vaniļas cukura, 1 ēd.k. brūnā cukura, rīvētu miziņu un visu samaisīt.
Pannu ieeļļot un kārtīgi uzkarsēt. Izcept pankūkas, pa 1 min no katras puses. Gatavas pankūkas piepildīt ar biezpiena masu, sarullēt un cept līdz pankūkas kļūst zeltainas.
Pasniedz ar medu vai kļavu sīrupu.

 
Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+