Mobilā versija
+4.9°C
Guna, Judīte
Piektdiena, 9. decembris, 2016
13. februāris, 2014
Drukāt

Skābu kāpostu zupa ar cūkgaļu un apceptiem kartupeļiem


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Sastāvdaļas

Cūkas kakla karbonāde, burkāni, skābi kāposti, sīpoli, vārīti kartupeļi, skābs krējums, garšvielas.

Kā gatavot?

Gaļu ar garšvielām vāra atsevišķi. Skābus kāpostus vāra kopā ar pirms tam viegli apceptiem burkāniem. Gaļas buljonu pievieno kāpostiem, tāpat arī garšvielas, cukuru, sāli. Zupai jābūt gaiši dzidrai bez liekām taukvielām. Pasniedz ar vārītiem apceptiem kartupeļiem un krējumu.

Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+