Foto-vk.com

Slinkās vistu kājiņas 0

Sastāvdaļas – 6 – 7 vistu stilbiņi, 2 burkāni, 2 sīpoli, bundža ar konservētu kukurūzu, glāze (200 ml) rīsu, 500 ml verdoša ūdens vai buljona, sāls, pipari, paprikas pulveris, garšvielas pēc vēlmēm, augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Ielieciet šos miera plānus savos nebinārajos dibenos!” Krievijas amatpersonas reaģē uz aicinājumu izsludināt pamieru
Veselam
Tos patērē teju katrs: šie 5 pārtikas produktu veidi lēnām bojā jūsu smadzenes un palielina demences risku
Brauciet mājās! Izmisušie zviedri plāno migrantiem maksāt 32 000 eiro, lai tikai viņi atgrieztos dzimtenē
Lasīt citas ziņas

Kukurūzai nolej šķidrumu. Sīpolus notīra un smalki sagriež. Burkānus sarīvē uz rīves.

Pannā apcep sīpolus un burkānus. Pievieno noskalotus rīsus, kukurūzu, visu samaisa, lai rīsi piesūktos ar eļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Maisījumu pārliek cepamtraukā. Pārlej ar divām glāzēm verdoša ūdens vai karstu buljonu.

Vistu stilbiņus no visām pusēm ierīvē ar sāli, pipariem, paprikas pulveri. Stilbiņus liek cepamtraukā uz rīsiem. Trauku apsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī.

Cep apmēram stundu 200 grādu karstumā.

Pasniedzot rotā ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.