Foto-Fotolia

Svaigi kruasāni pie rīta kafijas 0

Sastāvdaļas – kārtainā mīkla, 240 g rīvētas šokolādes, ola, 50 g pūdercukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
Krievijas drošības iestādēm “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
Lasīt citas ziņas

Kārtaino mīklu atlaidina, izrullē 0,5 cm biezumā. Mīklu sagriež trīsstūros vai taisnstūros.

Pie trīsstūrīša lielākās malas uzliek šokolādes skaidiņas, pēc tam visu sarullē trubiņā, lai trīsstūra spicais gals būtu virspusē.

Visus kruasānus pārsmērē ar sakultu olu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Cep kruasānus 20 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Ļauj 5 minūtes atdzist, tad pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz siltus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.