Foto – Shutterstock

Teļa cepetis. Viss ģeniālais ir vienkāršs – kā šī recepte! 1

Nepieciešams

1 kg teļa gaļas no gurnu gabala, 2 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote skāba krējuma, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
Lasīt citas ziņas

Gaļas gabalu ieberzē ar sāli, liek karstā cepeškrāsnī sakarsētā sviestā vai taukos un pamatīgi apbrūnina. Tad pārlej ar sviesta piciņām, pārlaista ar karstu buljonu, samazina karstumu un turpina cepšanu, vairākas reizes pārziežot ar skābu krējumu, lai cepetis būtu sulīgāks.

Cepeti mazliet atdzesē, sagriež šķēlēs un pārlej ar mērci. Pasniedz ar kartupeļiem, salātiem un brūkleņu ievārījumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.