Mobilā versija
-3.3°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
1. februāris, 2013
Drukāt

Vistas aknu pastēte ar želeju

Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze

Sastāvdaļas: Vistas aknas, augu eļļa, speķis, sīpoli, ķiploki, burkāni, timiāns, brendijs, Vorčesteras mērce, āboli, brūklenes, ābolu sula, saldais krējums, želatīns, ciabata, medu.

 

 

Kā gatavot?

Želejai sagriež ābolus, “izmērcē” želatīnu. Uzsilda ābolu sulu, pievieno medu, ābolus un brūklenes. To visu uzvāra. Pievieno želatīnu, visu ievieto formiņā un uz divām stundām ieliek ledusskapī. Tikmēr uz pannas augu eļļā uzcep aknas ar sīpoliem, ķiplokiem, burkāniem un garšvielām. Pievieno nedaudz brendija un Vorčesteras mērces. Vēlāk pieliek sālīto speķi un saldo krējumu. Atdzesē un sasmalcina blenderī. Masu ieliek ledusskapī. Ciabatas šķēles apcep uz grila pannas. Šķīvī kārto pastēti, tai apkārt želeju un ciabatas šķēles.

 

 

No restorāna “Čemodāns” klāsta

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+