Foto-Anda Krauze

Vistas aknu pastēte ar želeju 0

Sastāvdaļas: Vistas aknas, augu eļļa, speķis, sīpoli, ķiploki, burkāni, timiāns, brendijs, Vorčesteras mērce, āboli, brūklenes, ābolu sula, saldais krējums, želatīns, ciabata, medu.

Reklāma
Reklāma

 

 

Kā gatavot?

Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Lasīt citas ziņas

Želejai sagriež ābolus, “izmērcē” želatīnu. Uzsilda ābolu sulu, pievieno medu, ābolus un brūklenes. To visu uzvāra. Pievieno želatīnu, visu ievieto formiņā un uz divām stundām ieliek ledusskapī. Tikmēr uz pannas augu eļļā uzcep aknas ar sīpoliem, ķiplokiem, burkāniem un garšvielām. Pievieno nedaudz brendija un Vorčesteras mērces. Vēlāk pieliek sālīto speķi un saldo krējumu. Atdzesē un sasmalcina blenderī. Masu ieliek ledusskapī. Ciabatas šķēles apcep uz grila pannas. Šķīvī kārto pastēti, tai apkārt želeju un ciabatas šķēles.

 

 

No restorāna “Čemodāns” klāsta

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.