Vistas salāti ar vīnogām un ceptiem citroniem 0

 Sastāvdaļas. Aisberga salāti, vistas fileja, vīnogas (bez kauliņiem), valrieksti, citroni, cukurs, garšvielas. Mērcei: skābs krējums, majonēze, karijs.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns 32
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju vāra garšvielās. Valriekstus nedaudz sasmalcina. Uz sakarsētas pannas uzber cukuru un tajā karamelizē citrona šķēlītes. Krējumu samaisa ar majonēzi (1:1), pievieno kariju. Uz šķīvja kārto saplūkātus aisberga salātus, strēmelītēs sagrieztu vistas fileju, pārlej ar mērci, virsū liek citrona šķēlītes, vīnogas un valriekstus.

Krodziņa “Baziliks” recepte.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.