Mobilā versija
+0.2°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
15. aprīlis, 2014
Drukāt

Vistas salāti ar vīnogām un ceptiem citroniem

Recepte1-ak2

 Sastāvdaļas. Aisberga salāti, vistas fileja, vīnogas (bez kauliņiem), valrieksti, citroni, cukurs, garšvielas. Mērcei: skābs krējums, majonēze, karijs.

 

Kā gatavot?

Vistas fileju vāra garšvielās. Valriekstus nedaudz sasmalcina. Uz sakarsētas pannas uzber cukuru un tajā karamelizē citrona šķēlītes. Krējumu samaisa ar majonēzi (1:1), pievieno kariju. Uz šķīvja kārto saplūkātus aisberga salātus, strēmelītēs sagrieztu vistas fileju, pārlej ar mērci, virsū liek citrona šķēlītes, vīnogas un valriekstus.

 

Krodziņa “Baziliks” recepte.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+