Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
13. maijs, 2015
Drukāt

Vītinātā šķiņķī ietītas ceptas jūras ķemmītes (1)

Foto no "Radisson Blue Hotel Latvija" arhīvaFoto no "Radisson Blue Hotel Latvija" arhīva
Sastāvdaļas:

Piecu jūras ķemmīšu gaļa, divas šķēles vītināta šķiņķa, sāls, pipari, olīveļļa

KĀ GATAVOT?

Vītinātā šķiņķa šķēles sagriež strēmelēs. Jūras ķemmīšu gaļu notīra un ietin šķiņķa šķēlē, sastiprinot to ar koka irbulīti. Pārkaisa ar sāli un pipariem. 30 sek. cep uz karstas pannas olīveļļā no abām pusēm. Pasniedz karstas.

 

Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.

 

 

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Kas tā tāda jūras ķemmīte ir?

Draugiem Facebook Twitter Google+