Mobilā versija
-3.3°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
2. decembris, 2013
Drukāt

Trīs kārdinoši zivju ēdieni tiem, kuri negrib cept vai vārīt (1)

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Šefpavāra Ērika Dreibanta gaumē”

Uztura speciālisti iesaka vismaz reizi nedēļā ēdienkartē iekļaut zivis. Lūk, daži ieteikumi, kā var dažādot maltīti, ja spuraines negrib cept vai no tām vārīt zupu. “Trīs pavāru restorāna” šefpavārs Ēriks Dreibants iesaka dažas zivju ēdienu receptes, kuras iecienījis pats, – izmanto, gatavojot maltīti ģimenei. Līni izķidā, notīra zvīņas un vēderā liek citrona šķēlītes, pētersīļus un dilles. Uz pannas uzklāj cepampapīru, novieto ar garšaugiem pildīto līni un 30 – 40 minūtes cep 180 grādu temperatūrā. Savukārt no karpas var pagatavot divas aukstās uzkodas. Fileju sagriež sloksnītēs, uzbārsta sāli, piparus, apviļā miltos un olā, apcep. Atdzesē un pārlej marinādi, kas pagatavota no ūdens, smaržīgajiem pipariem, krustnagliņām, lauru lapām, ķiplokiem un galda etiķa.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Jauki,ja negribas cept…..visu tikunta jaliek uz pannas un jacep!Humors!

Draugiem Facebook Twitter Google+