5 – enerģija dod aktivitāti un laiku sākt darboties. Šī māja viegli var kļūt par sākuma posmu daudziem ceļojumiem. Aktivitāte un kustība. Laiks paiet nemanot, ja to pavadi dzīvespriekā un apmierinājumā. 5 – nosaka arī cilvēka sabiedrisko stāvokli. Dod optimismu, pārliecību un ticību saviem spēkiem. Cilvēka dzīve vienmēr saistīta ar vesela kolektīva dzīvi. Ieskauj cilvēku darbīguma un lietišķības atmosfērā, bet ar to sekmē viņa izaugsmi un autoritāti. Paplašina redzesloku. Piecnieks dod tiekšanos uz pilnību. Ļauj izbaudīt visus fiziskos dzīves priekus, dod dzīvesprieku. Dod radošas idejas, priecīgus notikumus, bet iespējams dzīvē saskarties ar riskantām situācijām. 5 – spilgts kaleidoskops: dažādas tikšanās, ballītes. Ja vēlaties mierīgu dzīvi, tad šeit ievākties nevajadzētu. 0


6 – enerģija dod siltumu, viesmīlību, ērtu atmosfēru. Ideāli piemērota bērnu audzināšanai un ģimenes tradīciju uzturēšanai. Šeit var aizmirst visas savas bēdas un nelaimes! Mājas enerģija dod mierinājumu un sirds mieru. 6 – atbild arī par materiālo stāvokli un vēlmi pēc labākām lietām. Pārticība – tas ir galvenais, ko šis skaitlis cilvēkam dod reizē ar panākumiem mīlestībā. Nedrīkst aizmirst arī par savu pievilcību un veselību. Šis skaitlis dod dzīvei vienmērīgumu, notikumu plūdumu, novērš lieku un tukšu rosīšanos. 6 – ļoti harmoniska māja, kurā labi dzīvot mierīgu ģimenes dzīvi, attīstīt mākslinieciskās spējas. Jaunās izveidotās attiecības var kļūt par īstu ģimenisku savienību.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Lasīt citas ziņas

7 – enerģija, kas sevi vairāk pozicionē kā klusu vietu, kurā vienmēr jūtamas alkas pēc zināšanām, vēlme pafilozofēt, meklēt dzīves jēgu, tiekties uz skaisto un mācēt to novērtēt. Cilvēkos tiek radīta vēlme mācīties daudz dziļākas un nopietnākas tēmas. 7 – atnes dzīvē sava veida stabilitāti. Dod profesionālu izaugsmi. Māca cilvēku atmest visu, kas traucē iekšējai harmonijai. Māca apvaldīt jūtas. Piedod raksturam neatlaidību un gribasspēku. Atnes veiksmi un panākumus, kas saistīti ar garīgo izaugsmi un māca pacietību. Neļauj izsēt savus spēkus. Var sagaidīt arī kādus ne tik patīkamus, bet pilnībā prognozējamus notikumus, kuri mācīs ne tikai valdīt pār savām jūtām, bet arī ieskatīties nākotnē, paredzot jebkuras savas rīcības sekas. 7 – ideāla vieta tiem, kas grib vientulību un vēlas nodarboties ar situācijas analīzi. Gūs panākumus ja apgūs ezotērisku, filozofiju, medicīnu un mēģinās atrast savu ceļu dzīvē. Nav piemērota tiem, kam svarīga materiālā labklājība un tiem, kas grib tikt vaļā no vientulības.

8 – mājas enerģētiskajā atmosfērā jūtams spēks un vara. Šī skaitļa ietekmē kādam no mājas iemītniekiem var strauji pieaugt autoritāte un ietekmīgums, arī uz panākumiem ilgi jāgaida nebūs. 8 – pārsteigumu skaitlis. Savu dzīvi ieprogrammēt un precīzi izplānot šeit neizdosies. Jums noteikti vajadzēs iemācīties plānot savu laiku, jo brīžiem tā var būt pa daudz un citreiz tieši pretēji, stipri par maz. Astotnieks attīsta ātru reakciju, tādēļ atnes dzīvē tik daudz negaidītus likteņa pagriezienus, ka ar laiku var pārstāt par tiem brīnīties un jebkurā situācijā iemācīties aizstāvēt savas intereses. Var dot daudz interesantu pazīšanos un materiālu labklājību. Tomēr jāatceras, ka ne visiem šī vibrācija būs atbilstoša. Šis skaitlis dod veiksmi tikai tiem, kuri svēti tic „savai zvaigznei”. 8 – sola mājā dzīvojošiem veiksmi visās dzīves sfērās: finansu, garīgajā, ģimenes. Bet, ja jūs neprotiet racionāli apieties ar naudu, tad šī vieta jums nesīs neveiksmes.

CITI ŠOBRĪD LASA

9 – enerģijas un humānisma principi neļaus atpūsties no dzīves nopietnības, bet gan līdzsvaros tieksmi palīdzēt citiem un vajadzību atjaunot dvēseles spēkus. Bez garīguma šeit nebūs nekādas dzīves. 9 – pasaules harmonijas skaitlis. Dod ļoti lielu garīgo spēku un enerģiju. Uz konkrētiem dzīves notikumiem lielu iespaidu neatstāj, tikai nedaudz visu notiekošo pamīkstina. Cilvēki tiek ievilkti pasaules procesos. Māca meklēt apmierinājumu savā iekšējā pasaulē. Dod aizsardzību un veiksmi garīgi attīstīties arī tuviem cilvēkiem. Dod miermīlību un mieru. 9 – mīlestības un līdzcietības vieta, kurā gudrības virsotnes tiek izzinātas īpaši viegli. Nevajag šeit dzīvot altruistiem, kuri spēj aizrauties ar citu problēmām un aizmirst paši par sevi.

Bieži ir tā, ka cilvēki ieiet mājā un tūlīt uzrodas doma: „Tas ir tas, kas vajadzīgs!”. Mājas vibrācija, kuru Jūs sajūtat, ideāli sader ar Jūsu personību un to, ko jūs vēlaties no šīs mājas iegūt. Ja dzīves vietas izvēlē vadīsieties pēc numeroloģijas, tad apbrīnojami ātri atradīsiet sev piemērotu māju.

Autore: Dita Blūma–Balinska, simboli.lv
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.