No kreisās augšējā rindā: Jekaterina Ždanova, Josifs Staļins, Krisa Evansa, Lisjēns Olāns, Oskars Vailds.
Apakšējā rindā: Railija Kīga, Elviss Preslijs, Emma Frēra, Odrija Hepbērna.
No kreisās augšējā rindā: Jekaterina Ždanova, Josifs Staļins, Krisa Evansa, Lisjēns Olāns, Oskars Vailds. Apakšējā rindā: Railija Kīga, Elviss Preslijs, Emma Frēra, Odrija Hepbērna.
Foto: Wikimedia Commons un AFP/Scanpix/LETA

Staļina dzimta dzīvo, bet nesatiek 2


Vispirms jau – Burdonskis nebija pēdējais dzīvais Staļina pēctecis. Tiesa gan, viņa māsa Nadežda, otrs diktatora jaunākā dēla Vasilija bērns, mirusi jau agrāk, taču viņai ir dzīva meita un mazmeita, tātad no šīs puses Staļina dzimta turpinās.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Lasīt citas ziņas

Mirusi arī Staļina meita Svetlana Alilujeva, taču divi no viņas trim bērniem ir dzīvi un veseli, tiesa, katrs ar savu uzvārdu un mitinās savā pasaules malā. Vecākais dēls Josifs Alilujevs gan jau miris, taču viņa dēls Iļja ir veiksmīgs arhitekts un strādā Maskavā.

Jekaterina Ždanova – vecākā Alilujevas meita – kopš agras jaunības strādā par ģeofiziķi Krievijas nomalē Kamčatkā, kur viņai 1982. gadā piedzima meita Anna Kozeva. Katja vēl nebija beigusi augstskolu, kad viņa māte pameta PSRS un pārcēlās uz ASV, kur neilgā laulībā ar Viljamu Petersu piedzima otrā meita Olga. Pieaugusi Olga mainīja vārdu un ir kļuvusi par Krisu Evansu, diezgan skandalozu četrdesmitgadnieci, un nekas neliecina, ka varētu turpināt Staļina dzimtu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.