Foto – Fotolia

Brauksi pie dabas? Pagatavo līdzņemšanai īstu gruzīnu šašliku! 3

Pagatavošana

No cīpslām attīrītu jērgaļu sagriež 30-40 g smagos kubiņos un liek emaljētā traukā kopā ar rīvētiem sīpoliem un kapātiem zaļumiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
“Viņam sāk šķist, ka drīkst atļauties visu!” Sabiedrība pamatīgi iekarsusi, diskutējot par Oskara Zeizas aizturēšanu
Lasīt citas ziņas

Pārkaisa ar sāli un pipariem, pārlej citrona sulu.

Visu samaisa, cieši piespiež un liek vēsā vietā uz 3-4 stundām. Jauna jēra gaļu var arī nemarinēt vai arī marinēt bez etiķa pievienošanas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms cepšanas gaļu uzdur uz iesma, ieziež ar kausētiem taukiem (vai sviestu) un cep uz sakarsētām oglēm 10-15 minūtes, vairākas reizes apgrozot iesmus.

Gatavos gabaliņus noņem no iesma bļodā, rotā ar svaigiem sīpoliem un lociņiem, tomātiem un citrona šķēlītēm.

Atsevišķi pasniedz šašliku mērci un kaltētām bārbeles ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.